Blog

Opzetten van een website

Wij hebben vanuit het Close Capture® bedrijfsstructuur een Grafisch Ontwerpbureau tak, waarin wij u onder andere kunnen voorzien van een website. Deze wordt opgebouwd met structurele en ervaren begeleiding. Het eindresultaat zal er niet alleen stijlvol uit zien, maar ook marketing technisch en klaar voor eigen beheer d.m.v. een CMS systeem (Content Management System). Wij bieden ook de gelegenheid om vanuit Close Capture Graphics het beheer op ons te nemen. Dit is overigens deel van de diensten die kunnen worden afgenomen bij Close Capture Graphics.

Lees verder

Bedrijfsfotografie

Presentatie is één van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle onderneming. Dit is onder andere belangrijk voor marketing technische redenen (zoals binnen de social media, kranten, tijdschriften, TV, etc.) Er zit vaak ook een psychologisch aspect achter zodat bepaalde concepten blijven hangen bij prospects en de brand makkelijk herkenbaar blijft. Net zo is de uitstraling en sfeer binnen het bedrijfspand ook altijd van belang wat een extra nadruk krijgt met de juiste visuele aspecten. Wij bieden vanuit het Close Capture® bedrijfsstructuur een tak genaamd Close Capture Photostudio die u op basis van dit aspect verder kunt helpen m.b.t. fotografie. Natuurlijk kan dit ook worden toegepast als speciale gelegenheid voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, pensioen geschenk of ander geschenk of zakelijk evenement.

Lees verder

Marketing strategie

Vanuit de marketing wereld zijn wij voorzien van structurele toepassingen binnen het begeleiden en opzetten van een degelijk marketing strategie. Vele bedrijven hebben geen idee hoe ze het beste een marketing structuur moeten uitwerken waardoor dit vaak een uitdaging blijft. Wij doen ons uiterste best om u te helpen een zo goed mogelijk plan te creëren om een zo groot mogelijk bandbreedte aan klanten te kunnen bereiken met betrekking tot uw branche. Natuurlijk gaat dit het beste als u een goede website heeft als fundament. (Voor het opzetten van een website kunt u terecht bij Close Capture Graphics via www.closecapturegraphics.com.) Onze marketing strategie is niet alleen op basis van de Social Media wereld, al is dit vaak hetgeen men tegenwoordig als eerst naar kijkt zijn er vele andere manieren van aanpak die juist veel effectiever kunnen zijn voor veel branches. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lees verder

Business Management Consult

Een Business Management consult gaat gepaard met een bedrijf die een Business Management raadgever inhuurt. Terwijl de business managementconsultant hun raadgevend werk aan het uitvoeren is, zal ze proberen te helpen de problemen van het bedrijf te identificeren waarmee het bedrijf wordt geconfronteerd en zal proberen het bedrijf te helpen door methodes identificeren die het…
Lees verder

error: Content is protected !!